Apple Wired Keyboard + Wired Mouse SET

Het befaamde numerieke bedrade toetsenbord van Apple met bedrade Apple muis

- Origineel Apple Keyboard + Muis set 
- Bedraad, geen gezeur met lege batterijen/accu's
- Prachtig Apple Design

Meer dan 5 op voorraad!
Bestel voor 13.00 uur, morgen in huis
Speciale prijs € 119,00 € 98,35 Normale prijs € 199,00

Dit is misschien wel de populairste Apple Keyboard + muis set die er is! Dit betreft de bedrade variant, dus nooit last van batterijen of accu's die leeg gaan. Het Apple Keyboard is voorzien van een numeriek gedeelte, ideaal wanneer je regelmatig met cijfers werkt. Qua design is het zoals je van Apple gewend bent: mooi en strak met gebruik van hoogwaardige materialen. Aan de zijkant van het toetsenbord zitten 2 USB aansluitingen, hier kan je snel en makkelijk andere appartuur of een USB stick op aansluiting, handig!

Dit zijn jong gebruikte toetsenborden, compleet nagelopen, professioneel gereinigd, in zeer nette staat met hooguit minimale gebruikerssporen. Compleet met 12 maanden garantie!

Bij sommige producten is het mogelijk om een upgrade te kiezen.
Om u wat meer wegwijs te maken in de upgrades, volgt hier een korte uitleg.

GRADE
Bovenaan bij al onze computers ziet u het kopje GRADE staan.
Wat houdt dit nu precies in? Welke types GRADE zijn er?

NIEUW: 
Dit betreft nieuwe producten of ex-demo producten die hooguit een paar keer zijn aan geweest. Ze hebben GEEN gebruikerssporen en zijn in absolute nieuwstaat.
In 9 van de 10 gevallen zit er zelfs nog fabrieksgarantie op bij Apple.
Ook kunnen dit producten zijn die nieuw zijn aangeschaft, maar binnen de 14 dagen retourtermijn zijn teruggekomen bij Apple. Doordat de doos dan open is geweest mogen zij het niet meer verkopen en gaat het naar bedrijven zoals wij.

GRADE A:
Dit betreft gebruikte producten die minimale gebruikerssporen hebben en dus in zeer nette staat zijn.

GRADE B:
Dit betreft gebruikte producten met zichtbare gebruikerssporen. Ideaal voor als je de computer vaak mee neemt en lekker prijs bewust een goede computer wilt kopen.
Het uiterlijk maakt je niet veel uit, zolang de computer maar technisch goed is, en dat zijn ze bij ons allemaal! 

Al onze producten zijn streng gecontroleerd en gecheckt door ons.
Ze hebben het volledige Refurbishment proces gehad en zijn voorzien van diverse nieuwe onderdelen, wij geven deze producten letterlijk een tweede leven.  

RAM geheugen
Dit is het werkgeheugen van de computer. Elk programma dat u gebruikt, verbruikt geheugen, professionele programma's zoals Photoshop verbruiken meer geheugen dan bijvoorbeeld internet.
Maakt u veel gebruik van professionele programma's en heeft u regelmatig meerdere programma's tegelijk open staan? Dan is 8GB of 16GB aan te raden. Bent u een basis gebruiker die vooral internet, YouTube, e-mail en office gebruikt, is 4GB vaak al meer dan voldoende.

Harde schijf
Er zijn grofweg 2 type hardeschijven, een ''normale'' harde schijf (ook wel HDD genoemd) en een SSD harde schijf (ook wel Flash genoemd). Een normale harde schijf (HDD) heeft bewegende delen, een SSD heeft dit niet! Hierdoor is een SSD wel 5 tot 10 keer sneller dan een normale HDD. Sommige computers zijn standaard voorzien van een SSD, sommige computers niet. Dan is het in veel gevallen mogelijk deze alsnog te upgraden met een SSD.

Hoe groot moet mijn harde schijf zijn?
Doordat de SSD techniek een stuk duurder is dan HDD zijn de SSD schijven vaak wat kleiner, maar hoe groot moet hij nu eigenlijk zijn? Voor basis gebruik is 128GB SSD vaak al voldoende, heeft u veel foto en videobestanden? Dan is het aan te raden om voor 256GB te gaan. Wilt u echt alles op uw computer opslaan zonder na te denken over opslagruimte? Ga dan voor 512GB.

 

 

Wat zit er in de doos Omolo Refurbished