Maandelijkse Archieven: Juni 2018

 1. 3 tips om programma's te verwijderen van je Mac

  Als je net een Mac gebruiker bent kan het soms moeilijk zijn om programma's die geïnstalleerd zijn op een veilige manier van de Mac te verwijderen. Om ruimte te besparen op de hardeschijf en het programma overzicht in Launchpad overzichtelijk te houden is het belangrijk om programma's die niet gebruikt worden te verwijderen. 3 simpele tips om programma's te verwijderen:

  1. Gebruik Launchpad voor het verwijderen van programma's

  Programma's die via de Appstore zijn geïnstalleerd kunnen via Launchpad verwijdert worden.

  1. Start Launchpad op de Mac. Launchpad open je door onderin je dock op het Launchpad icoon (icoon invoegen) te klikken of door op de F4 toets op de toetsenbord te drukken.
  2. Selecteer het programma dat je wil verwijderen
  3. Druk op het icoon tot deze begint de schudden.
  4. Druk op het kruisje om de app te verwijderen. (let op, deze is alleen zichtbaar als het programma via
  Lees meer »
 2. Mac traag ????? 3 tips om je Mac écht sneller te maken

  Een turbo voor je Mac! SSD staat voor Solid State Drive en is een digitaal opslagmedium dat geheugen gebruikt zoals Flash of SDRAM. Het grootste verschil tussen een SSD en traditionele harde schijf (HDD) is dat een SSD geen bewegende delen meer heeft. Hierdoor is een SSD vele malen sneller, stiller en minder storingsgevoelig dan een HDD. Het is met een SSD mogelijk om je MacBook of iMac tot 10 keer sneller te maken! Wij voeren regelmatig SSD upgrades uit, al vanaf €139!

  Lees meer »