MacBook Air

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Early 2015
    MacBook Air 13 inch
    Nieuwe Air 2015 geseald in doos! 1,6GHz i5 | 8GB | 128GB SSD
    Conditie: Nieuw
    € 849,00 € 701,65
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Refurbished MacBook Air

De MacBook Air, misschien wel een van de populairste MacBooks ooit gemaakt! Geliefd om zijn slanke design met een gewicht van ongeveer 1.2kg, een splinter dunne aluminium behuizing en standaard voorzien van een zeer snelle SSD harde schijf en i5 of i7 processor. Dit zorgt ervoor dat de MacBook Air altijd supersnel opstart, handig wanneer je bijvoorbeeld van college naar college gaat of van afspraak naar afspraak. Gewoon de MacBook dichtklappen wanneer je klaar bent, openklappen op de nieuwe locatie, en meteen weer supersnel doorwerken! Daarnaast heb je extra zekerheid wanneer je een refurbished MacBook Air koopt bij Omolo, wij staan 100% achter onze kwaliteit en geven 24 maanden garantie.

Wanneer kies ik voor een MacBook Air?

Een refurbished MacBook Air is perfect voor het grootste deel van de gebruikers. Denk aan standaard computergebruik (school/kantoor/thuis) zoals e-mail, Office, video’s bekijken op YouTube/Netflix, ook lichte fotobewerking is prima te doen met de Air. Wanneer je wekelijks (voor bijvoorbeeld werk of studie) Photoshop en/of videobewerking gebruikt kunt u beter kiezen voor een MacBook Pro. De Air is zeer geschikt om mee te nemen door zijn lage gewicht en slanke behuizing.

Lange batterijduur

Een van de grootste voordelen van de MacBook Air is de batterijduur! Volgens de fabrieksopgave van Apple zelf is dit 10 uur, dit is onder perfecte omstandigheden. Wij zijn graag iets realistischer en stellen dat 6 a 8 uur een realistische batterijduur is. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van het type gebruik, wanneer je foto’s bewerkt en video’s op hoge kwaliteit kijkt zal de batterij duur veel korter zijn dan wanneer je alleen Office gebruikt. Al onze MacBooks zijn voorzien van goede batterijen met minimaal 80% capaciteit, is de capaciteit lager dan dit? Dan plaatsen wij een splinternieuwe batterij, kwaliteit staat voor ons op één!

Advies nodig?

Twijfelt u tussen een refurbished MacBook Air of refurbished MacBook Pro? Hulp nodig bij het kiezen? Wij helpen u graag (geheel vrijblijvend) verder. U kunt ons een berichtje sturen op de chat (kijk rechtsonderin het scherm) u kunt ons bellen op 013-204 0474 of mailen op info@omolo.nl onze refurbishment adviseurs staan voor u klaar!