OVER OMOLO

Refurbished Apple producten, je komt ze nogal eens tegen. Maar wat is refurbished nu eigenlijk? En wie is Omolo? Hier vind je meer informatie over Omolo en over wat Refurbishment nu eigenlijk is. Bij Omolo is het een passie, een passie om de prachtige producten van Apple een tweede leven te geven. Wij zorgen ervoor dat gebruikte Apple producten een flinke opfrisbeurt krijgen. Wij controleren alle producten op de belangrijkste technische punten zodat onze klanten een technisch goed product aanschaffen. Daarnaast vinden wij hygiëne belangrijk en worden alle producten zowel van binnen als buiten grondig gereinigd door onze experts.

U kunt bij ons terrecht voor een Refurbsihed MacBook Pro of Air, een Refurbished iMac 21 inch of 27 inch, een Refurbished Mac Mini, een Refurbished iPhone en nog veel meer Refurbished producten. staat het product niet op de website, neem dat zeker contact met ons op via de mail info@omolo.nl of bel ons op 013 2040474.

 

Omolo refurbished Oisterwijk

 

GRATIS VERZENDING

Gratis verzekerde verzending binnen Nederland en Belgie.

NIET GOED, GELD TERUG

Bent u niet tevreden, dan krijgt u uw geld terug.

ADVIES VAN ECHTE APPLE SPECIALISTEN

Verzekerd van een goed advies door de Omolo Apple specialisten.

Waarom Refurbished?

 Refurbished of tweedehands?

Niet iedereen vind het prettig om op de gok een tweedehands product aan te schaffen. Daarom bieden wij refurbished producten aan,

deze zijn gecontroleerd op de belangrijke technische punten en professioneel gereinigd. 

 

 De nieuwste software

Al onze producten zijn voorzien van de meest recent mogelijke Apple software.

Zo heeft u altijd up-to-date software en voldoet uw nieuwe liefde aan de benodigde normen. 

 

 Milieuvriendelijk

Jaarlijks worden er bijna 2 miljard mobile devices geproduceerd (!). Door producten een tweede leven te geven, dragen wij bij aan het verlengen van de levenscyclus van apparatuur. 

 

 Omolo?

Omolo, kantoorhoudend in het mooie en gezellige Oisterwijk! Hier kunt u, op afspraak, onze producten uitgebreid testen en staan wij u graag te woord met eerlijk advies.

Bekijk ook ons dochter project: Swaptop duurzaam laptop abonnement