Apple iPad Air 2

Apple iPad Air 2

Apple iPad Air 2

Space Grey - WiFi - 16GB

Specificaties:
• Introductie: 2014/2015
• A8X 1,5GHz
• 2GB RAM
• 16GB harde schijf
• WiFi (geen 4G)
• 9,7 inch Retina
Beschikbaarheid: Niet op voorrraad
SKU
Apple iPad Air 2

Revolutionair.
De Apple iPad was een van de eerste tablets die het grote publiek heeft bereikt. Het is de absolute standaard onder de tablets en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

iPad Air 2.
De iPad Air 2 is de opvolger van de iPad Air 1, hij is onder andere voorzien van een krachtigere A8X processor die hem een stuk krachtiger maakt waardoor apps snel kunnen laden en hij heeft het dubbele aan werkgeheugen, hierdoor is de iPad Air 2 wel 60% sneller dan zijn voorganger (!). Hij is voorzien van een prachtig Retina scherm met een resolutie van maar liefst 2048x1536 Pixels! Uiteraard draait deze iPad op de allerlaatste iOS.

Advies van een specialist?
Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keus. U kunt ons bellen, mailen of een berichtje sturen op Facebook. Vindt u het prettig om het product in het echt te bekijken? Geen probleem en bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Specificaties:

• A8X 1,5GHz Processor
• 2GB RAM 
• 16GB harde schijf
• WiFi (geen 4G)
• 9,7 inch Retina

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Bij sommige producten is het mogelijk om een upgrade te kiezen.
Om u wat meer wegwijs te maken in de upgrades, volgt hier een korte uitleg.

GRADE
Bovenaan bij al onze computers ziet u het kopje GRADE staan.
Wat houdt dit nu precies in? Welke types GRADE zijn er?

NIEUW: 
Dit betreft nieuwe producten of ex-demo producten die hooguit een paar keer zijn aan geweest. Ze hebben GEEN gebruikerssporen en zijn in absolute nieuwstaat.
In 9 van de 10 gevallen zit er zelfs nog fabrieksgarantie op bij Apple.
Ook kunnen dit producten zijn die nieuw zijn aangeschaft, maar binnen de 14 dagen retourtermijn zijn teruggekomen bij Apple. Doordat de doos dan open is geweest mogen zij het niet meer verkopen en gaat het naar bedrijven zoals wij.

GRADE A:
Dit betreft gebruikte producten die minimale gebruikerssporen hebben en dus in zeer nette staat zijn.

GRADE B:
Dit betreft gebruikte producten met zichtbare gebruikerssporen. Ideaal voor als je de computer vaak mee neemt en lekker prijs bewust een goede computer wilt kopen.
Het uiterlijk maakt je niet veel uit, zolang de computer maar technisch goed is, en dat zijn ze bij ons allemaal! 

Al onze producten zijn streng gecontroleerd en gecheckt door ons.
Ze hebben het volledige Refurbishment proces gehad en zijn voorzien van diverse nieuwe onderdelen, wij geven deze producten letterlijk een tweede leven.  

RAM geheugen
Dit is het werkgeheugen van de computer. Elk programma dat u gebruikt, verbruikt geheugen, professionele programma's zoals Photoshop verbruiken meer geheugen dan bijvoorbeeld internet.
Maakt u veel gebruik van professionele programma's en heeft u regelmatig meerdere programma's tegelijk open staan? Dan is 8GB of 16GB aan te raden. Bent u een basis gebruiker die vooral internet, YouTube, e-mail en office gebruikt, is 4GB vaak al meer dan voldoende.

Harde schijf
Er zijn grofweg 2 type hardeschijven, een ''normale'' harde schijf (ook wel HDD genoemd) en een SSD harde schijf (ook wel Flash genoemd). Een normale harde schijf (HDD) heeft bewegende delen, een SSD heeft dit niet! Hierdoor is een SSD wel 5 tot 10 keer sneller dan een normale HDD. Sommige computers zijn standaard voorzien van een SSD, sommige computers niet. Dan is het in veel gevallen mogelijk deze alsnog te upgraden met een SSD.

Hoe groot moet mijn harde schijf zijn?
Doordat de SSD techniek een stuk duurder is dan HDD zijn de SSD schijven vaak wat kleiner, maar hoe groot moet hij nu eigenlijk zijn? Voor basis gebruik is 128GB SSD vaak al voldoende, heeft u veel foto en videobestanden? Dan is het aan te raden om voor 256GB te gaan. Wilt u echt alles op uw computer opslaan zonder na te denken over opslagruimte? Ga dan voor 512GB.

 

 

Wat zit er in de doos Omolo Refurbished