Zakelijk Omolo
 

Zakelijk kopen

Op al onze producten zit gewoon 21% BTW, wanneer u online een bestelling plaatst kunt u uw bedrijfsgegevens invullen zodat u een factuur op uw bedrijfsnaam ontvangt.
Heeft u meerdere computers nodig? Stuur ons dan een mailtje op info@omolo.nl, wij maken dan voor u een offerte op maat.

 


Refurbished kopen voor mijn bedrijf?

Het is zeer interessant om zakelijk Refurbished computers aan te schaffen, het is vele malen voordeliger dan nieuwe computers. De kwaliteit is hetzelfde en u ontvangt gewoon 24 maanden garantie! U kunt ons altijd bellen bij vragen of support, wij staan klaar om u te helpen.

 


Zakelijk verkopen

Heeft u op dit moment computers staan die vervangen moeten worden? Wij nemen alle soorten computers over van bedrijven. Het is mogelijk ze aan ons te verkopen of ze bij ons in te ruilen voor een ander model. Mail ons gerust voor meer informatie info@omolo.nl

 

Samenwerken met Omolo

Verkoopt u computers? Neem dan eens contact op met ons salesteam. Wij bieden aantrekkelijke samenwerkingen in met een heel groot inkoop netwerk wereldwijd. info@omolo.nl

 


Werken bij Omolo?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers! Ben vrij om een open solliciatie te sturen naar info@omolo.nl met een motivatie waarom jij geschikt bent voor Omolo!